WSPA arbetar för en värld där djurvälfärd respekteras och djurmisshandel upphör. Hjälp oss nå vårt mål.Björnar fångas innan de tagit sitt första steg

I detta nu hålls 20 björnar olagligt inspärrade i Rumänien, bland dessa Baloo som du ser på bilden ovan. De flesta björnarna fångades i skogen som små ungar och har suttit inspärrade nästan hela sitt liv.

Men de kommer att bete sig som ungar när de kommer ut i naturen igen, precis som björnarna som vi redan har räddat och släppt fria i reservatet. Äntligen får de möjlighet att klättra i träd igen. Innan de lärde sig det föll de ner på sin svans. Även de tyngsta björnarna vill ända upp till toppen. Med tiden kommer de att kunna sova i träden – du kan säkert föreställa dig hur de njuter av det.

 

DU kan släppa ut dem. Du kan rädda Baloo och de sista björnarna som olagligt hålls inspärrade i Rumänien:

DU kan ge björnarna ett träd att krama igen. Det är så länge sedan som de 20 björnarna senast upplevde naturen. Tänk att de dag efter dag sitter bakom galler och får nöja sig med att stirra ut mot friheten.

Sammen har vi allerede reddet 60 bjørne. I årevis har vi kæmpet for at stoppe deres lidelser
 
       
    200 kr. är kostnaden för en björns mat i cirka en vecka. Flera björnar har svultit och behöver specialfoder.
    400 kr. kan transportera en räddad björn till reservatet.
    630 kr. kan ge en björn veterinärvård. Många behöver medicin och flera har spruckna tänder efter att ha bitit i buren.
       
 
Du kan låta björnarna komma ut i naturen för första gången på många år. De kan känna lukten av det friska gräset. De kan njuta av smaken av vilda smultron, klättra i träden och plaska i sköna dammar tillsammans med andra björnar. Här finns mycket att uppleva.
 
 
Ge ditt stöd nu – och ge 20 björnar deras första glädje på många år. Tusen tack.  
 
 
Bookmark and Share
 
Om vi samlar in fler pengar än vi behöver för att rädda de sista 20 björnarna i Rumänien, går resten av stödet till WSPA:s övriga arbete med att hjälpa björnar och andra djur som behöver vår hjälp.
 

Stöd här
200 kr. 400 kr. 630 kr.
* Förnamn
* Efternamn
* Adress
* Postnr.
* Postort
  E-post
  Telefon

ligegyldigt
Uppge din e-postadress och motta en kvittens

Totalt: 400 SEK engångsdonationPersonliga uppgifter >

Betalning >

Kvittens >