WSPA arbetar för en värld där djurvälfärd respekteras och djurmisshandel upphör. Hjälp oss nå vårt mål.

Djur misshandlas världen över. I vissa fall ses de endast som redskap, eller som en plåga som inte bör finnas till.

Djuren är maktlösa och kan inte försvara sig själva. De är beroende av att det finns människor som bryr sig om dem. Om du är en av dessa människor – hjälp oss stoppa deras lidande.

Bli Animal Protector och stå upp för de djur som behöver dig. Med ett fast månadsbelopp kan du vara med och skapa en bättre tillvaro för dem.

 
Hjälp djuren till bättre liv – de behöver dig
 
Runt 65 björnar tvingas fortfarande slåss mot kamptränade hundar på utomhusarenor i Pakistan.
Tvingad att dansa inför en betalande publik eller inspärrad i bur för att dagligen bli tappad på galla – många björnar lever plågsamma liv som är onaturliga för dem på alla sätt.
   
Miljontals hundar lever ett osäkert liv på gator och torg.
Herrelösa hundar kämpar varje dag för att överleva. Många lider dessutom av parasiter, sår och infektioner. De ses ofta som en plåga, och blir därför förgiftade, dränkta eller ihjälgasade.
   
Levande djur blir behandlade som rena arbetsredskap och får inte rätt omsorg.
Åsnor och hästar sliter i gassande sol dag ut och dag in. De får sällan vare sig tillräckligt med mat, vatten eller vila. När djuren är utslitna överges de av sina ägare – kan de inte prestera har de inte heller något värde.
   

 

Bli en Animal Protector idag

Var med och förbättra framtiden för miljontals djur. Med en stark, gemensam ansträngning kan vi skapa förändring. Anmäl dig som månadsgivare här och nu.

Som Animal Protector får du löpande uppdateringar om vår kamp för djuren. Via en personlig hemsida som vi skapat just för dig som månadsgivare, kommer du att kunna logga in och läsa mer om de djur du är med och hjälper.

Animal Protector-programmet har vi skapat för att du enklare ska kunna se hur ditt bidrag kommer till direkt nytta för djur som far illa runt om i världen.

Välkommen!

 
För att bli Animal Protector via kort, fyll i rutan till höger. Det går även bra att betala via autogiro, via SMS eller att stödja med ett engångsbelopp.
 
     
  WSPA (World Society for the Protection of Animals) finns för att ta sig an djurmisshandel över hela världen.  
     
  Vi arbetar direkt för att hjälpa djur och tillsammans med personer och organisationer som kan se till att djur behandlas med respekt och medkänsla.  
     
  Vår vision är en värld där djurvälfärd respekteras och djurmisshandel har upphört.  
     

Bookmark and Share

100 kr. 150 kr. 300 kr.
 
* Förnamn
* Efternamn
* Adress
* Postnr.
* Postort
  E-post
  Telefon

ligegyldigt
Uppge din e-postadress och motta en kvittens

Totalt: 100 SEK fast månadsstödPersonliga uppgifter >

Betalning >

Kvittens >