Satsa på torvblock av hög kvalité till dina djur

Du som har djur hemma, du kan ha nytta av torvblock. Det är helt enkelt block, med torv. Det är enkelt att använda i stallet, ladugården och så vidare. Djur som står inne, behöver ha ett mjukt underlag. Det så att de inte ska stå på ett hårt betonggolv. Vad man väljer att strö med är olika. Det finns de som använder halm, eller kutterspån, andra föredrar torvströ.

När man köper torvblock, så är det pressat samman. Det kan man sedan fördela ut själv på den yta det ska vara. Det går att ha både torv och kutter tillsammans. Antingen genom att köpa en torvmix, där det är blandat eller göra själv. Då lägger du torv i botten och strör sedan kutterspån ovanpå. En stor fördel med torv är att det binder både fukt och ammoniak. Det gör att det inte luktar urin samt att det är torrt att stå på.

Block med torv är smidigt

Det är smidigt att hantera torvblock. De kan staplas på ett bra sätt. När det ska användas är det bara att öppna upp dem och fördela ut torven. Om det är intressant med att köpa detta så finns det hos BMR Produkter AB. Hos dem finns det dels torvblock men även andra sorters strö. De har bland annat torvmix och lantbruksströ.

Hos detta företag hittar du strö som passar olika djur. Både i stall och ladugårdar. Det är oftast så att man har lite olika strö, beroende på vad det är för djur man har hemma.

Det torvströ du hittar hos BMR är ett av världens bästa. Den är ljus och fin samt har en mycket hög standard. Du som vill ha det allra bästa till dina djur, ska satsa på denna typen av torv. Då får du djur som trivs.